24 Ekim 2012 Çarşamba

üçay3gün...

Üç aylık oldun. İki gün önce gördük seni. Doktor kontrollerini yaptı gayet sağlıklı bir bebeksin. Arife akşamında yazıyorum san. Yarın bayram. Dün babannene söyledik çok sevindi çok mutlu oldu. Ama kafası biraz pamukla ilgili karışık. Köpekleri biraz hasta. Umarım sen doğmadan bişey olmazda tanışırsınız. Huysu ama iyidir.

Annenin karnındayken seni gösteren cihaz arıza yaptı ve son resimlerini alamadık. Annenin telefonu ile resim çektik. Koca kafalı bişeysin. Boyle devam edersen bu demek oluyorki baba benzeyecek kafan. Ellerinin ayaklarının haraket ettiğini gördüm. Bu çok güzel. Ne zamandan itibaren bizi duyacaksın çok merak ediyorum. Sen annenin karnında bizi duymaya bağladığından ıtıbaren senınle konusmaya baslıyacam. Sana sarkılar dınletecem. Kocaman ve zor bır dunya senı beklıyor. Tek ıstedığim sağlıklı olman ve senı bu hayata hazırlama cabası benımkısı. Guclu olmalısın bu cırkın canavar karsısında. Elımden gelenı yapıcam bunun ıcın sana sımdıden kocaman söz..

Annen su anda televızyonda dızı izliyor. Sen dogup buyuyene kadar buyuk ıhtımalle aynı dızı devam eder ve yetısırsın hıc merak etme :). Azonce annen meyve yedı bı tabak. Yedın mı sende lop lop... Senı cok sevıyoruz dıkkat et kendıne yavrum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder